Contact

Neem contact op

Evelien de Bruijn
Vlietzorg
Vlietsorgstraat 15
2012 JB Haarlem

ebr@zachtinjekracht.nl
+31 (0)6 440 061 66

 

DRU Yoga Light

Op maandag van 13.15-14.30 uur.

Bekkenbodem-BuikDans-Yoga

Op maandag van 15.00-16.15 uur.

DRU Yoga Volg de seizoenen

Op dinsdag van 18.00-19.15 uur en van 19.45-21.00 uur.

 

Gebruik onderstaand contactformulier om je aan te melden voor een proefles, om al je vragen stellen en om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Informatie en Aanmelden


  Dit vinden cursisten

  Evelien bouwt de oefeningen zorgvuldig op en houdt rekening met de fysieke conditie en de wensen van de cursisten. Na iedere sessie voelde ik me zowel lichamelijk als geestelijk zeer ontspannen.

   

  Peter, cursist DRU Yoga

  Ik vond het fijn om een DRU workshop bij jou te mogen volgen. Het was voor mij een nieuwe vorm van yoga. Je kon goed uitleggen en ons meenemen in een paar prachtige series. Vooral de 4 windstreken probeer ik er in te houden voor mezelf, als ik hem kan onthouden.

   

  Hanneke Emmerik, Docent Hatha Yoga – Amsterdam

  De DRU lessen van Evelien voelen echt als thuiskomen bij jezelf, mede door haar deskundige begeleiding en humor. De oefeningen zijn zacht en zeer afwisselend, daarnaast worden er gedurende de les affirmaties aangeboden, hierdoor wordt de les een totaal beleving, voor body & mind. Een hele fijne combinatie die ik nog niet eerder tegen was gekomen in “yogaland”.

   

  Monique Hasselo Smits, Founder en Yogadocent Yoga Moyo Haarlem

  Ik vond het erg leuk en ik heb eerlijk gezegd minder pijn dan gisteren, dankjewel! De les ervaarde ik als prettig en rustig, met toegankelijke oefeningen die blokkades opheffen en/of de balans herstellen. Evelien gaf duidelijke instructies die goed begeleiden bij het proces van lichaamsbewustwording. Ik voelde mij weer geconcentreerd en meer mijzelf (minder ruis)!

   

  Daphne, cursist DRU Yoga

  Ik vind het fijn hoe genuanceerd je instructies geeft en blijft geven op een rustige en heldere toon, in begrijpelijke en heldere bewoordingen. Daarbij heb je oog voor veel nuances die in het lichaam en de geest en in de gehele spiritualiteit van de yoga meekomen. Ik ervaar ook dat je werkt vanuit een duidelijke visie die je voor ogen houdt. Dat vind ik heel fijn. Je visie en je passie schemeren door in de manier waarop je met zorgvuldigheid omgaat met de uitleg en instructies.

   

  Anoniem

  Ik volg de rugcursus DRU yoga omdat ik snel last heb van mijn onderrug. De cursus helpt mij bij het verbeteren van mijn houding en het versterken van mijn spieren waardoor ik leer om zelf mijn klachten te voorkomen.

   

  Titia

  De les is erg fijn, met veel aandacht voor de juiste uitvoering van de oefeningen zodat ik ga voelen wat er gebeurt in mijn lichaam, en wat goed is voor mijn rug.

   

  Monique

  Ik kom altijd “verkwikt” uit de lessen. Ik merk dat ik meer bewust ben van wat er in mijn rug gebeurt (maar nog lang niet genoeg) en dat ik ook door de dag heen/ in het gewone leven, meer let op mijn adem. In combinatie met mijn bewegingen. Wat ook fijn is, is dat ik inmiddels een aantal oefeningen goed ken en dat ik die paraat heb wanneer mijn rug daar soms om vraagt. Vooral als ik opsta, is het fijn de dag te beginnen met even aandacht voor mijn rug: hoe voelt die, is er aandacht nodig? En zo ja: dan helpt het ook echt om even bepaalde oefening te doen. Meestal intuïtief;)

   

  “Martine” (Tineke)

  ×